Anställd på MSB smittad av coronavirus

Nyheter | Coronaviruset
PUBLICERAD:
Arkivbild.
Foto: Tommy Andersson
En person på MSB har testats positivt för coronavirus.

– Medarbetaren har uppgett vilka hen har varit i kontakt med. Nu tar smittskyddet vid och personer som varit i kontakt med den smittade medarbetaren är informerade och kommer att kontaktas av smittskyddet för bedömning av vidare hantering, säger Jonas Norén, chef för avdelningen för verksamhetsstöd på MSB, i ett pressmeddelande.

MSB skriver vidare i pressmeddelandet att medarbetaren varit i närheten av en annan smittad person.

Under gårdagen kom provsvaret som visade på coronavirus.

Texten uppdateras.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.