Kleerup - Ett tjuvkopplat GameBoy

Publicerad:

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Himla praktiskt ändå att albumet heter samma sak som sitt betyg? Det var nytt. En gång i tiden (japp, länge sen nu) var Andreas Kleerup en otroligt begåvad typ. Sen gjorde han bort sig på flera olika sätt och hamnade liksom under radarn.

Det nya släppet är en samling låtar som bevisligen tagit tid att samla ihop (ledtråd: Freddie Wadling sjunger på ett spår) och som varierar betänkligt i kvaliteten. De sammanlagt kanske två gånger jag studsar till och tänker att det är fantastiskt har det att göra med att Ana Diaz respektive Rebecca & Fiona sjunger överjordiskt bra i sina gästspel. Annars låter det mest som om Kleerup tjuvkopplat nåt gammalt GameBoy.

Bästa låt: I need love (feat. Rebecca & Fiona)

Artikeltaggar

Pop och rockRecensionSkivor

Läs vidare