• idag
  3 apr
  • Vind
   7 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  4 apr
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  5 apr
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  6 apr
  11°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  7 apr
  13°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Caribou - Fortfarande spännande

Skivor
PUBLICERAD:

Caribou

Suddenly
(Merge)

Caribou, eller Dan Snaith som han egentligen heter, har skapat ett elektroniskt popalbum som är mer rakt på sak än tidigare och lite av en frisk fläkt. Det har hänt att han villat bort sig i komplicerade ljudlandskap, och det är ibland nära även denna gång. Några gånger känns sythesizern överanvänd, men som helhet går det att bortse från.

Här finns inga transportsträckor eller döda utrymmen. Varje ton och mellanrum är noga övervägt. Svängiga Home med sampling från Gloria Barnes låt med samma namn känns skönt 70-talsretro. Never Come Back har istället en tydlig touch av 90-talshouse som säkert kommer att fylla många dansgolv i olika mixar. Det skeva beatet kommer igen och skapar Caribousoundet. Det finns flera pärlor att förgylla senvinterns snöglopp med, försök bara sitta still till Ravi.

Bästa låt: Ravi

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.