Åkesson på gränsen

Signerat
PUBLICERAD:
Krisen vid den Grekiska gränsen blir knappast lättare av att politiker är där och härjar.
Foto: Darko Bandic

Jimmie Åkesson har tagit kampanjjackan och flygbladen och åkt ner till gränsen mellan Grekland och Turkiet. Troligtvis inte för att värva framtida väljare. Publiken är snarare här hemma. Som vanligt när Sverigedemokraterna bryter mot politikens normer tar det hus i helvete bland anständighetens högfärdiga försvarare. Man missar aldrig ett tillfälle att ta avstånd.

Att stå på gränsen och leka aktivist har de gjort tidigare, provocerar man rätt personer tas det som en vinst. Förutsägbart nog är det precis det som händer. PR-tricket verkar ändå uppnå sitt mål, oavsett hur fånigt det faktiskt är.

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.