Hoppa till huvudinnehållet

Andraplats för Anna Björlins Souzy

Publicerad:

Det blev en andraplats för Anna Björlin-tränade Souzy i det avslutande loppet vid Eskilstunas lunchtrav under fredagen.

Tillsammans med Niclas Benzon hade Souzy ett bakspår och hamnade i femte par utvändigt. På den sista långsidan följde Benzon med i rygg i tredjespår och efter ett vasst upplopp var Souzy knappt slagen av vinnande Timetoleaveagain.

Det här var andra starten i rad som Souzy avslutade vasst och hon står på tur för en seger.

Artikeltaggar

Anna BjörlinEskilstunaNiclas BenzonTrav

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.