Hoppa till huvudinnehållet

Hagfors föll på hemmaplan

Publicerad:

Hagfors förlorade på hemmaplan när IBK Kungälv var på besök i Värmland. Trots att Hagfors vände ett underläge så var det Kungälv som vann matchen med siffrorna 5–7.

Det var också gästerna som öppnade starkast i den första perioden och gjorde 1–0. Hagfors skulle dock lyckas kvittera och ta ledningen innan gästerna gjorde detsamma.

I den andra perioden var det Hagfors som jagade och gick förbi. Men Kungälv kunde återigen se till att de var i ledning. Efter andra perioden var ställningen 4–6 och närmare kom inte Hagfors. Matchen slutade 5–7.

Artikeltaggar

Hagfors IBSInnebandy

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.