Hoppa till huvudinnehållet

68:e plats för Haglund

Publicerad:
Jenny Haglund slutade på 68:e plats med sju slag över par.
Jenny Haglund slutade på 68:e plats med sju slag över par. Foto: Göran Söderqvist

Jenny Haglund slutade på en 68:e plats i den näst sista deltävlingen i den Australienska touren (ALPG) som spelades under helgen på Bonneville Golf Club. Prissumman landade på 908 australienska dollar för Karlstadstjejen vilket motsvarar cirka 6000 kronor.

Haglund fick nöja sig med en 68:e plats i tävlingen och landade på totalt sju slag över banans par som är 72 slag.

På den första rundan gick Haglund runt den 18-håliga banan på par och gick den andra rundan med två slag över par. Det innebar att hon var kvalificerad till att avsluta tävlingen med ytterligare två rundor.

Under dag tre så gick Haglund på ett under par och avslutade runda fyra med +6.

Vann tävlingen gjorde australienska amatören Stephanie Kyriacou på överlägsna -22. Svenska Lina Ström slutade 3:a med -13 och kunde inkassera 230 000 kr.

Artikeltaggar

GolfJenny Haglund

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.