Justin Bieber - En närapå gyllene medelväg

Skivor
PUBLICERAD:

När Justin Bieber (eller, som denna tidnings nöjesredaktör benämner honom, ”Gösta Bäver”) senast var i Sverige anmärkte kritiker på att han verkade ”genuint olycklig”. Kort efter Europaturnén ställdes de amerikanska spelningarna in och Bieber tog en paus på några år. Under uppehållet har han hunnit med att odla mustasch, kanske fått borrelia och dessutom stadgat sig. I Biebers egenproducerade YouTubeserie hintas om att det inte var helt säkert att det här släppet ens skulle bli av, men nu är det här och det hade varit tråkigt att gå miste om. Changes är en intressant och närapå gyllene mellanväg. Dess användare är någon som fostrats till att vara miljoner människor till lags men samtidigt är tydligt trött på det begränsande kändisskapet. Jag har svårt att känna avsmak inför ängsligheten utan tycker snarare att det finns något rörande i den. Resultatet är spännande – det är ett album som är ordentligt hittigt men som nästan helt saknar refränger.

Bästa låt: Intentions

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.