Peg Parnevik och Chris Kläfford till Arvika hamnfest

Musik
PUBLICERAD:
Peg Parnevik och Pontus Petersson i duon Gammal.
Foto: Janerik Henriksson/TT
Sommarens tredagarsfestival i Arvika fortsätter att fylla på i programmet.

Nu är det klart att Victor Leksell, Estraden, Gammal, De Vet Du och Chris Kläfford gästar Arvika hamnfest. Gammal är Peg Parneviks duo som hon har tillsammans med Pontus Petersson, gruppen har släpps singlar som ”Blommor där du står” och "Sånger Från Förut”.

Arvika hamnfest arrangeras 30-31 juli och klara sedan tidigare är bland andra Magnus Uggla och The Ark.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

REKOMMENDERAT FÖR DIG