Hoppa till huvudinnehållet

Grums förlorade igen

Publicerad:

Martin Svedberg stod för en bra match och räddade 45 skott.
Martin Svedberg stod för en bra match och räddade 45 skott. Foto: Peter Gustafsson

Efter att transferfönstret stängdes natten till söndag, så saknade Grums hela sju spelare som alla gjort klart för en ny klubb. Istället kom Grums till spel med många juniorer i bortamötet mot Kallinge/Ronneby som slutade med en 2–5-förlust.

Första perioden slutade mållös och i den andra perioden var det hemmalaget som tog ledningen två gånger om innan Grums reducerade fem minuter innan pausvilan genom Joshua Berger.

Tidigt in i den tredje perioden kunde Kallinge/Ronneby återigen utöka sin ledning. Men bara några minuter senare reducerade Axel Ivarsson till 2–3.

Närmare än så kom inte Grums och Martin Svedberg som stod för 45 räddningar i matchen, fick se pucken åka in i buren bakom sig två gånger till innan matchen var över. Matchen slutade 5–2 till Kallinge/Ronneby.

Artikeltaggar

Grums IK HockeyHockeyettanIshockey

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.