Hoppa till huvudinnehållet

Grammis till Martin Hederos

Publicerad:
Grammis till Marin Hederos.
Grammis till Marin Hederos. Foto: Carl Edlom

Den värmländske musikern Martin Hederos vann en grammis i kategorin Årets jazz under torsdagskvällen.

Nominerade i kategorin var även värmländska Isabella Lundgren och hennes Bob Dylan-hyllning "Out of the Bell Jar". Martin Hederos band Tonbruket hörde också till de nominerade, men det var alltså Martin Hederos soloalbum "Era spår" som tog hem priset.

Artikeltaggar

Bob DylanGrammisIsabella LundgrenJazzMartin HederosMusikNöje/Kultur

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.