Värmländsk kvartett i landslaget

Publicerad:
Kaiza Karlén är en av fyra värmländska representanter i Nordenkampen. Foto: Tommy Andersson

Sofie Skoog, Kaiza Karlén, Erica Jarder och Henrik Larsson.

Samtliga får representera Sverige i Nordenkampen kommande helg. Det meddelade förbundskaptenen Karin Torneklint under tisdagen.

– Laget som åker till Finland är verkligen en mix av unga som är mer nya till landslaget och äldre som har rutin och erfarenhet. Det är alltid spännande att följa. Jag ser också fram emot att se våra tidigare IVM-aktuella friidrottare tävla och visa fina form, när det nu inte blir något mästerskap i vinter. De som hade klarat IVM-gränsen och är med i truppen till Helsingfors är Thobias Montler, Henrik Larsson, Tilde Johansson, Michaela Meijer och Fanny Roos, säger Torneklint i ett pressmeddelande.

Truppen innehåller 47 namn och de värmländska representanterna är nämnda Sofie Skoog, Kaiza Karlén, Erica Jarder och Henrik Larsson.

Nordenkampen avgörs i Liikuntamylly Arena, Helsingfors, på söndag.

Artikeltaggar

Erica JarderFriidrottHenrik LarssonKaiza KarlénKarin TornelintSofie Skoog

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare