Dansant belgare till Arvika

Musik
PUBLICERAD:
Manu Louis spelar i Arvika.
Foto: Arnau Pascual Ledesma

Han är lika inspirerad av pop och jazz som elektronisk och modern klassisk musik. Nu kommer belgaren Manu Louis till O’Learys i Arvika. Det är föreningen Kolonin som bokat den idogt turnerande Manu Louis och under kvällen uppträder också Arvikas egen Fred White.

I fjol släppte Manu Louis albumet ”Cream Parade” där han samarbetat med en rad olika artister och konserterna kännetecknas av en experimentlusta där musiken även ackompanjeras av videoprojektioner.

Spelningen i Arvika är nu på fredag, den 31 januari, och biljetterna är släppta.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.