Hoppa till huvudinnehållet

Andraplats för Miss Åslanda

Publicerad:
Foto: Roger Pettersson

Det var några värmländska gäster på Bjerke under onsdagskvällen och bäst gick det för Tom Horpestads Miss Åslanda som slutade tvåa i det sjätte loppet.

Miss Åslanda kom till spets efter 500 meter och efter en snabb öppning fick Horpestad dämpa tempot till 15,1 det första varvet. Miss Åslanda ledde till kort före mål men kunde inte svara Ganyboy den sista biten.

Miss Åslanda travade tiden 13,9 över medeldistans och tjänade 10 000 norska kronor.

Artikeltaggar

BjerkeTom HorpestadTrav

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.