Guldbaggefavorit bland filmklubbens visningar

Film
PUBLICERAD:
Filmen "And then we danced" är en av filmerna som visas under Mowies vårsäsong.
Foto: Triart
När Karlstads filmklubb Mowie presenterar vårsäsongen finns dansdramat "And then we danced" bland filmerna som visas.

Ifjol stoltserade Mowie med ett 50-årsjubileum. Nu fortsätter den värmländska filmklubben att sprida kvalitetsfilm. Med start den 6 februari och filmen "Aurora" visas åtta filmer på Arenan i bibliotekshuset i Karlstad. Bland filmerna finns också uppmärksammade "Parasit" och "And the we danced" som nominerats till hela sju Guldbaggar. Filmen var också Sveriges Oscarskandidat.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.