Storseger för Hagfors mot jumbon

Innebandy
PUBLICERAD:
Toppen mötte botten – och det märktes.
Pontus Gustavsson gjorde ett av de 14 målen för Hagfors.
Foto: Mattias Karlsson

Det blev en väntad seger för Hagfors mot Romelanda, som med marginal är sist i serien, på lördagen. Hemmalaget och tabelltvåan var frekvent förekommande i målprotokollet och hittade nätet 14 gånger i utklassningen där gästerna åtminstone fick göra fyra tröstmål.

Målskyttar, Hagfors: Erik Toivanen (3), Jacob Karlsson (3), David Andersson (2), Daniel Bjord (2), Lucas Söderström, Anders Skoog, Rasmus Ericsson, Pontus Gustavsson.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.