Sex nya spelare till Hertzöga

Fotboll
PUBLICERAD:
Foto: Peter Gustafsson
Hertzöga BK flyttade fram positionerna förra året.
Nu bygger man för ett än bättre 2020 och presenterar inte mindre än sex nyförvärv på ett bräde.

Det är en sextett unga spelare som nu vill satsa vidare i division 3-klubben från Skåre – Anton Tornkvist, innermittfältare från Arvika Fotboll där han debuterade redan som 15-åring, Cristian Huerta, 22-årig anfallare som närmast kommer från IFK Ölme, Oscar Strid, ung men rutinerad försvarare med division 2-meriter från Götene på sin cv, samt tre spelare från Carlstad Uniteds ungdomsled - Gabriel Nilsson, Linus Persson och Jakob Bröttgårdh, där de två förstnämnda är mittfältare och den senare försvarare.

– Truppen är i det närmaste fullbelagd, vilket sätter oss i en helt annan sits än föregående tid förra säsongen. Men än är kanske inte sista nyförvärvet landat då vi har ambition att stärka upp med en eller kanske två offensiva spelare där några provspelare redan gästspelar, säger tränaren Ola Andrésen på den gulgröna hemsidan.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.