Hoppa till huvudinnehållet

Komfortabel vinst för Skoghall

Publicerad:
Nr 7 Adam Rundqvist var matchens första målskytt Foto: Mikael Lindblom

Skoghall begav sig till Skövde under lördagen och efter en stark andra period så kunde Skoghall enkelt ro hem segern till Värmland med siffrorna 12–6.

Den första perioden kom att bli en jämn sådan och Skoghall fick nöja sig med att det bara stod 1–1 på tavlan.

I den andra perioden lossnade det för gästerna. Tre mål på mindre än en minut i slutet av perioden gav ställningen 7–2 i gästernas favör och Skövde kom inte närmare än så. Matchen slutade 12–6 till Skoghall. Noterbart är att Det var hela elva olika målskyttar för Skoghall.

Artikeltaggar

Division 1 västra herrInnebandySkoghalls IBK Herr

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.