Utdraget helgmaraton

Signerat
PUBLICERAD:
Maraton genom Moria.
Foto: New Line Cinema/AP

Så var man då tillbaka i selen efter lite ledighet över jul-, nyårs- och trettonhelgerna. Den här gången räckte det med ett par semesterdagar för att få en längre sammanhängande ledighet. Men kommande år blir det sämre.

Själv tillbringade jag tiden mellan nyårs- och trettonhelgen till vad som numera får sägas vara traditionsenligt maratontittande av först Sagan om ringen-filmerna (de förlängda versionerna förstås) och sedan alla Harry Potter-filmer. Rent matematiskt så förstår alla att det ju tar ett antal dagar – fem närmare bestämt. Men det är det värt. Så nördig är jag.

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.