Hoppa till huvudinnehållet

Arvika och Storfors tog viktiga segrar

Publicerad:
Alma Rööse i Arvika koncentrerar sig. Foto: Johan Espefält

Både Arvika och Storfors tog viktiga segrar i helgens omgång av Pingisligan damer. Arvika vann över Eslöv med 6-2 och Storfors vann över Halmstad med 6-3.

Arvika startade starkt mot Eslöv, både Ilka Doval och Fang Zhang vann sina öppningsmatcher med 3-0 i set. Alma Röse förlorade sin första match mot Eslövs stjärna Filippa Bergand, men fick revansch mot Nomin Baasan. Alma Röse och Fang Zhang tog poäng i dubbeln mot Filippa Bergand och Nomin Baasan. Filippa Bergand i Eslöv vann sina första två matcher men förlorade dubbeln och den avgörande matchen mot Fang Zhang med 3-2 i set. Matchen slutade 6-2 till Arvika.

Storfors vann mot serieledarna

Storfors vann över serieledarna Halmstad efter att Judith Liu vunnit alla sina tre matcher men förlorade dubbeln med Emmanuelle Lennon. Även Emmanuelle Lennon spelade bra och vann sin två singelmatcher. Det stod 4-3 med tre matcher kvar att spela. Storfors tog hem båda matcherna efter att Katerina Toliou vunnit med 3-2 i set mot Jennie Edvinsson och Judith Liu med 3-1 mot Erika Front. Storfors vann matchen med 6-3.

Artikeltaggar

Bordtennis

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.