Vass insats av Notation

Publicerad:

Torsdagens lunchtrav kördes på Momarken och det blev fina värmländska framgångar.

Bäst gick det för Notation, Johan Jonsson tränar, som vann V4-1 tillsammans med Dagfinn Aarum.

Notation fick trava utvändigt om ledande E.Street men tog över ledningen redan på den sista långsidan och vann säkert före Balotelli. I samma lopp blev det en tredjeplats för Victoria Roos-tränade Jas Ribb med Marcus Hultman efter ett lopp i andra par utvändigt.

Hultman var sedan mycket nära att vinna V4-4 med egentränade Fairyman. Han körde fram till dödens ut på slutvarvet och Fairyman kopplade greppet men åkte dit med knapp marginal mot smygkörde Trespasser den sista biten.

Efter V4-spelet blev det två till andraplatser för Hultman. I det femte loppet från spets med Helacs Theluji, som även han tränas av Victoria Roos, och i det sjunde loppet med egentränade Maiko, även den placeringen från spets.

Artikeltaggar

Dagfinn AarumMarcus HultmanMomarkenTrav

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare