Hoppa till huvudinnehållet

God jul utan Jöken

Publicerad:
Jökigt handslag.
Jökigt handslag. Foto: Henrik Montgomery/TT

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Vid den här tidpunkten förra året togs en julpaus i det utdragna regeringsbildandet, men jag var ändå orolig att min ledighet skulle saboteras av någon obehaglig överraskning, som hade skett under mellandagarna 2014 då den famösa decemberöverenskommelsen ingicks och Stefan Löfven kunde sitta kvar som statsminister.

Dessvärre kom det en lika obehaglig överraskning, men dock lite senare, i form av januariöverenskommelsen, som också gjorde att Löfven kunde sitta kvar. Men förra årets jul- och nyårsledighet saboterades i alla fall inte.

God jul nu i alla fall!

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Artikeltaggar

DecemberöverenskommelsenJökenSignerat