God jul från nyhetsfabriken!

Nyheter
PUBLICERAD:
Vi på NWT:s redaktion och NWT Media önskar God jul och Gott nytt år.
Foto: Fredrik Karlsson
En riktigt God jul och Gott nytt nyhetsår önskar vi på NWT:s redaktion och NWT Media. Vi säger inte bara tack och hej till ett intensivt 2019 utan även till hela 2010-talet. Välkommen 2020!

Kanske sitter du med en tallrik julgröt och en skinksmörgås just nu. Kanske är du på väg att fira jul med hela tjocka släkten.

Oavsett vilket hoppas jag och mina kollegor att du får några lugna och fridfulla dagar så här i slutet av året - och decenniet.

Alla har inte den möjligheten. För många innebär julen att ensamheten gör sig extra påmind. Julen tömmer redan tomma plånböcker och betalkort och i många hem kommer det att drickas alltför mycket snaps. En del har inte ens ett hem att fira julen i.

Det är livet. Sånt är livet. Och det är inte alltid rättvist.

Att skilda och granska livet och utvecklingen i Värmland och delar av Dalsland är vårt uppdrag - i smått som stort. Det har vi gjort sedan 1836 och vår ambition är att fortsätta göra så under oöverskådlig framtid.

Många av er är trogna läsare sedan många många år. Tack för ert förtroende och support.

En del av er är nya läsare. Hej - och vad kul att du vill vara uppdaterad med vår hjälp.

Vi stänger inte igen på grund av tomtebesök, nyårsfirande eller annan helgdag. I mediehuset NWT pågår nyhetsarbetet dygnet runt, året om.

2020 fortsätter vi att vässa vårt arbete - i alla våra kanaler. Vi har starka och engagerade lokala ägare som tror på lokal journalistik och vi jobbar målmedvetet för att fortsätta vara en självklar och viktig del i det värmländska samhället.

Här är vi i en annan vinkel. Ta hand om er! Vi fortsätter att jaga nyheter.
Foto: Fredrik Karlsson

Vi är många som jobbar för dig och för att våra produkter ska hålla den klass du förväntar dig.

På NWT:s redaktion är vi webbredaktörer, redigerare, reportrar, fotografer, bildbehandlare och arbetsledare.

Men det krävs mycket mer än så. Kollegorna på NWT Media: kundtjänst och privatmarknad, annonsförsäljning- och produktion, städ och vaktmästeri, tryckeri, ekonomi, IT och utveckling. Alla har en viktigt funktion för att få ihop en fungerande helhet - och på bilderna här intill ser du många av oss.

Men nog om det. Nu firar vi jul och nyår - och fortsätter att jaga nyheter.

Kasper Norling, redaktionschef

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.