Com Hem och TV4 är överens

Nyheter
PUBLICERAD:
Com Hem har under fredagen säkrat en muntlig överenskommelse med TV4. Det innebär att alla Com Hem- och Boxer-kunder kommer återfå TV4, C More samt vissa andra TV4-kanaler under helgen.

Det framgår av ett pressmeddelande som Com Hem skickade ut på fredagskvällen.

Com Hem och TV4 har under fredagen återigen förhandlat och nått en muntlig överenskommelse. Parterna beräknar slutföra förhandlingarna under helgen för att Com Hem och Boxer ska kunna återuppta sändningen av TV4, C More samt vissa andra TV4-kanaler under dagarna 21-22 december.

– Jag är oerhört glad över att vi äntligen har nått en muntlig överenskommelse med TV4. Jag förstår att våra kunder är besvikna över hur de har drabbats av detta, och vi kommer fortsätta jobba dag och natt för att få det nya grundavtalet på plats. Det är tydligt att många av våra kunder saknar TV4 och oroar sig inför julens tv-tittande. Därför känns det väldigt skönt att vi kan återuppta sändningen med några få dagar kvar till jul, säger Anders Nilsson, vd på Tele2-koncernen.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.