Opålitlig anropsstyrd Värmlandstrafik

Signerat
PUBLICERAD:
Lita inte på Värmlandstrafik!
Foto: Joachim Lagercrantz

Jag vill varna för Värmlandstrafiks anropsstyrda trafik. Under många år har det varit problem med alltför snäva, ja rent verklighetsfrånvända körscheman. I måndags skulle jag till flygplatsen och givetvis var ”flygbussen” försenad. Sedan visade det sig att den skulle till CSK och hämta en patient innan den körde vidare. Jag såg för mitt inre hur jag skulle missa flyget när klockan tickade iväg. Patienten gick inte att hitta och det var med ett nödrop jag hann med flyget.

Det är faktiskt otillständigt och nonchalant mot kunderna. Jag förstår att Keolis hoppade av. Jag vågar inte tänka på hur det är för sjuktransporter och färdtjänsten!

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.