Slopa sammanslagningen av KBK och Carlstad United

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Annullera sammanslagningen mellan Karlstad BK och Carlstad United BK, tycker skribenten. Arkivbild.
Foto: Claudio Bresciani/TT

Jag instämmer helt i Mattis Tuhus’ inlägg i NWT 28 november.

Hur menar de ansvariga för den fullkomligt heltokiga sammanslagningen av anrika Karlstad BK med Carlstad United BK egentligen? Varför vill man inte i stället arbeta för Karlstadsfotbollens bästa? Vad har alla fans av gamla KBK/KBIK sedan snart ett helt sekel gjort för ont? Är detta verkligen en erkänsla för alla år av stöd och förhoppningar? Farväl, gamla KBK – och vårt intresse för Karlstadsfotbollen över huvud taget!!! En önskedröm för en kompakt majoritet av fotbollsintresserade Karlstadsbor i alla åldrar vore naturligtvis om ni tog ert förnuft till fånga – och beslutade annullera denna oförnuftiga sammanslagning medan tid är.

LOL, annan f d supporter

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

REKOMMENDERAT FÖR DIG