Hoppa till huvudinnehållet

Kil prisades mest under galan

Publicerad:
Hyllningarna och priserna duggade tätt när Värmlandsorienterarna hade galakväll i Deje. Från vänster: Runo Johansson (ordförande i årets klubb, Kristinehamns OK), Nicolina Moberg (bästa D18), Hans Wilhelmsson och Conny Gunnarsson (årets arrangemang, Swedish League), Elin Lindblad, OK Djerf (årets ungdomsklubb), Amanda Jansson och Marcus Beckius (årets unga ledare), Christer Skoog  (årets ledare) och Peter Carlberg (årets förnyare).
Hyllningarna och priserna duggade tätt när Värmlandsorienterarna hade galakväll i Deje. Från vänster: Runo Johansson (ordförande i årets klubb, Kristinehamns OK), Nicolina Moberg (bästa D18), Hans Wilhelmsson och Conny Gunnarsson (årets arrangemang, Swedish League), Elin Lindblad, OK Djerf (årets ungdomsklubb), Amanda Jansson och Marcus Beckius (årets unga ledare), Christer Skoog (årets ledare) och Peter Carlberg (årets förnyare).

Det duggade tätt med priser när Värmlandsorienterarna hade inspirationsdag och galakväll i Deje i lördags.

Mest priser plockade Kils OK hem.

Kilsklubben har inte bara de bästa orienterarna, Andreas Uller, senior och Olof Skoglund, junior, där finns också bästa ledare och främsta förnyare.

Christer Skoog fick priset som året ledare. I motiveringen skrevs att han varit en inspirationskälla både för elit och motionärer. Han har också lyckats behålla klubbens elit trots att flera av de aktiva bor på annan ort.

Peter Carlberg fick ta emot pris som årets förnyare. Han arrangerade Sveriges första nattsprint i mountainbike-orientering.

Årets klubb blev Kristinehamns OK, flitig arrangörsklubb.

Årets arrangemang blev värdetävlingen Swedish league som ordnades gemensamt av Säffle OK, OK Älgen, OK Tyr och Skattkärrs SOK i våras. Då fanns hela den svenska eliten med och det var årets överlägset största arrangemang i Värmland.

Övriga pristagare och utmärkelser under galakvällen:

OK Djerfs ungdomar fick ungdomskommitténs pris.

Bästa Natt-SM-resultat för juniorer: Olof Skoglund, Kils OK.

Magnus Nordströms pris för bästa Natt-SM-resultat för seniorer: Andreas Uller, Kils OK.

Frykenfondens stipendium för bästa ungdoms- och juniorresultat: Anton Uller, Kils OK. Han fick också pris för bästa USM-resultat av Värmlands OF:s ungdomskommitté.

Värmlandsseriens vandringspris: OK Tyr.

Skogskarlarnas mästerskapsstipendium: Johan Söderlund, OK Tyr.

Skogskarlarnas stipendium till ung ledare: Marcus Beckius, OK Tyr.

Skogsflickornas pris bästa D18 och D20: Nicolina Moberg, OK Tyr och Elsa Holmgård, Kils OK.

Stipendium från Skogsflickorna till ung ledare: Amanda Jansson, OK Djerf.

Artikeltaggar

DejeKils OKKristinehamns OKOK DjerfOK TyrOlof SkoglundOrienteringSäffle OKSkattkärrs SOKSportSwedish league

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.