Insändare: svar till Night Q

Insändare
PUBLICERAD:
Den som ska från sjukhuset till Norrstrand kan gå eller cykla så minskar bilköerna på Älvgatan i Karlstad, tycker CS. Arkivbild.
Foto: Lisa Olaison
Svar till Night Q 22 november.

Night Q, när jag läste din insändare så funderade jag på om du skojade eller menade allvar. Du tar alltså bilen från Norrstrand till sjukhuset och så klagar du på att det är trafikproblem? Tar man bussen så tar upp emot en 45 minuter att komma hem menar du. För en fullt frisk person så tar det max 45 minuter att gå ! Att cykla...en kvart ?

Om 50 stycken av dina likasinnade tar bussen så försvinner 50 bilar och bussen har möjlighet att ta sig fram snabbare. Win win. Promenera = bra för hälsan och miljön och så slipper vi trafikproblemen för dem som bor längre bort.

CS

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.