Hoppa till huvudinnehållet

Trafikolycka vid bensinmack i Arvika

Publicerad:
Arkivbild. Foto: Johan Nilsson/TT

En personbil var inblandad i en trafikolycka vid en bensinmack strax utanför centrala Arvika på söndagseftermiddagen.

Olyckan ska ha inträffat vid 13.25 i höjd med Söderås. Enligt uppgifter från SOS Alarm ska ett litet barn ha färdats i bilen. Ambulans kallades till platsen, men kunde lämna utan att behöva lasta någon patient.

Räddningstjänsten behövde inte åka ut till olyckan.

– Det var inget allvarligt. Det var en bilist som hade tankat och sedan körde han på ett brunnslock. Då small den ena airbagen upp och knockade barnet, men ambulansen var först på plats och behövde inte ta med flickan, säger Tobias Erlandsson, räddningschef i beredskap.

Artikeltaggar

ArvikaBrott & blåljusTrafikolyckor

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.