Eva Julin Dombrowe invald i Liberalernas partistyrelse

Politik
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Eva Julin Dombrowe, Liberalerna (arkivbild)
Foto: Frida Johansson
Liberalerna har under söndagen valt ny partistyrelse. Bland de valda finns värmlänningen Eva Julin Dombrowe, regionråd Liberalerna Region Värmland.

– Att bli vald till partistyrelsen är en stor ära som förpliktigar. Jag hoppas och tror att jag med min bakgrund både från näringslivet och region- och kommunpolitiken kan bidra med viktiga perspektiv i partistyrelsen, säger Eva Julin Dombrowe i ett pressmeddelande.

Julin Dombrowe har haft flera politiska uppdrag i Kristinehamns kommun och i länet.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.