Eva Julin Dombrowe invald i Liberalernas partistyrelse

Publicerad:
Eva Julin Dombrowe, Liberalerna (arkivbild) Foto: Frida Johansson

Liberalerna har under söndagen valt ny partistyrelse. Bland de valda finns värmlänningen Eva Julin Dombrowe, regionråd Liberalerna Region Värmland.

– Att bli vald till partistyrelsen är en stor ära som förpliktigar. Jag hoppas och tror att jag med min bakgrund både från näringslivet och region- och kommunpolitiken kan bidra med viktiga perspektiv i partistyrelsen, säger Eva Julin Dombrowe i ett pressmeddelande.

Julin Dombrowe har haft flera politiska uppdrag i Kristinehamns kommun och i länet.

Artikeltaggar

Eva Julin DombroweKristinehamns kommunPolitikVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare