Alf Folmer dricker te på slottet

Publicerad:
Alf Folmer är inbjuden till slottet i Oslo. Foto: Erik Lundh

Den 26 november är Alf Folmer, med rötterna i Skacksjö, Östra Ämtervik, bjuden till det kungliga slottet i Oslo på afternoon tea. 2016 kom boken Gutten fra sjokoladefabrikken, där Alf Folmer berättar historier om uppväxten i Oslo från 1920-talet fram till krigsslutet 1945. Han skriver bland annat om sitt möte med kronprins Olav. Efter mötet med kungafamiljen anser Alf Folmer att cirkeln sluten – från chokladfabriken till slottet.

Artikeltaggar

Alf FolmerFamiljOsloSunne

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare