Lamix - En behaglig debut

Skivor
PUBLICERAD:
Foto: Sultan Ahmed

Lamix

A.D.H.D
(Sony)

Jag vill hemskt gärna tycka att Lamix har fått till en fullträff med sin fullängdsdebut. Hans EP, Ingen som hör, var lovande. Så jag hoppades att alla bitar skulle falla på plats på nya skivan, A.D.H.D. Ibland bränner det till, men mestadels är det dock mer behagligt puttrigt än riktigt vasst.

Det lågmälda anslaget är väldigt sympatiskt. Lamix känner inte att han behöver skrika högst, och det är i de subtilare detaljerna som man fortfarande hör vilken känsla han har. Jag önskar bara att fingertoppskänslan utkristalliserades i riktigt starka låtar lite oftare. Det här är fortfarande en bra debut, och jag kommer inte sluta hoppas på ett storverk från Lamix.

Bästa låt: Piruett

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.