Appelquist till Nöjesfabriken

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Kristoffer Appelquist, programledare i "Svenska Nyheter" kör stand up i Karlstad.
Foto: Anders Wiklund/TT
Tillsammans med Simon Gärdenfors kommer komikern Kristoffer Appelquist till Karlstad och Nöjesfabriken den 28 november.

Kristoffer Appelquist är programledare för satirprogrammet "Svenska nyheter" som visas i SVT. Nu stundar ytterligare uppdrag för honom, i regi av Karlstad Comedy kommer han att gästa Nöjesfabriken för en kväll med stand up.

Utöver Appelquist och Gärdenfors medverkar också Elvira Lander och Isidor Olsbjörk. Klubbens värd och konferencier är Erik Axelson.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.