Hoppa till huvudinnehållet

Kathrine Löfberg nominerad till Guldklubban

Publicerad:
Reporter Kristofer Holmberg
Kristofer Holmberg
kristofer.holmberg@nwtmedia.se

Kathrine Löfberg, styrelseordförande för Löfbergs, har nominerats som Värmlands första kandidat någonsin för utmärkelsen Guldklubban.

Guldklubban, som nu delas ut för femtonde året i rad, har som syfte att tydliggöra och öka medvetenheten om styrelseordförandens viktiga roll genom att lyfta fram goda exempel på hur den har utövats i praktiken.

Guldklubban delas ut vid en ceremoni i Stockholm 6 december.

Artikeltaggar

KarlstadKathrine LöfbergLöfbergsNyheterStockholm

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.