Hoppa till huvudinnehållet

Ytterligare en Larsson Karlsson i Valsarna

Publicerad:
Valsarnas truppbygge växer.
Valsarnas truppbygge växer. Foto: Peter Gustafsson

Ny dag, ny påskrift.

Under onsdagen meddelade Valsarna att de gjort klart med ytterligare ett nyförvärv - klubbens fjärde på mindre än en vecka.

Denna gång handlar det om 15-årige Oscar Larsson Karlsson, lillebror till Emil Larsson Karlsson, som kritade på för Valsarna dagen innan.

”En junior som är orädd på att använda gashandtaget, kör stabilt. Han valde att träna 500 denna säsongen eftersom som han inte hade åldern inne för att tävla”, skriver Hagforsklubbens lagledare Tony Lövstrand om senaste nyförvärvet.

Junior klar för Valsarna - överens med ny toppförare

Truppen består nu av totalt nio förare: Tomas H Jonasson (2,421), Kenneth Hansen (1,750), Jonathan Ejnermark (1,515), Lasse Fredriksen (1,303), Glenn Moi (1,154), Adrian Bergqvist (0,667), Benny Johansson (0,500), Emil Larsson Karlsson (do) och Oscar Larsson Karlsson (do).

Artikeltaggar

Adrian BergqvistBenny JohanssonEmil Larsson KarlssonGlenn MoiJonathan EjnermarkKenneth HansenLasse FredriksenOscar Larsson KarlssonSpeedwayTomas H JonassonTony LövstrandValsarna

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.