Färjestad söker ny travbanechef

Publicerad:

Sedan Johan Amsköld slutade som sportchef på Färjestadstravet i mars har Ken Karlsson haft rollen både som travbanechef och sportchef.

Nu blir det enbart rollen som sportchef för Karlsson framöver då banan söker efter en ny travbanechef.

Det är i veckans första nummer av Travronden som Färjestadstravet annonserar efter en ny travbanechef.

Till Travronden berättar Ken Karlsson följande:

– Jag har jobbat dubbelt sedan i våras och nu har det blivit så att jag av personliga skäl inte klarar av att dubblera längre. Därför har jag bett om det här. Den här processen får ta sin lilla tid. Det viktiga är att rätt person kommer på plats. Då spelar det ingen roll om det tar två, tre eller upp till sex månader.

Artikeltaggar

FärjestadstravetKen KarlssonTrav

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare