Hoppa till huvudinnehållet

Fjärde raka för Noble Dancer

Publicerad:

Marcus Hultman-tränade Noble Dancer har visat kanonform på slutet och under måndagskvällen kom den fjärde raka segern.

Noble Dancer startade i V64-avslutningen på Eskilstuna och Marcus Hultman utnyttjade sin hästs startsnabbhet när han körde till spets trots ett sjundespår bakom startbilen.

Noble Dancer öppnade det första varvet på 15,5 och när han sedan avslutade den sista kilometern på 12,7 blev segern överlägsen närmast före Kasper Trot.

– Han har verkligen visat bra form på slutet och har börjat löpa upp till det som jag hela tiden trott om honom. I den här starten var det tuffare motstånd än på slutet men han vann lätt ändå, sa Hultman.

Skötare till Noble Dancer är Jonas Hallstensson.

Sverre slog till

Lopp tio var ett lärlingslopp och det vann Anton Sverre med Enriko Ha. Från ett tillägg snabbstartade Enriko Ha till rygg ledaren och efter att Sverre gått ut i andraspår 900 kvar avgjorde Enriko Ha säkert före Super Photo Copy.

– Det här loppet såg bra ut på förhand. Enriko Ha är en fin häst som vet var mållinjen ligger, kommenterade Sverre.

Skötare till Enriko Ha är Anna-Ida Persson.

I V65-5 vann Carl Johan Jepson med Robert Bergh-tränade Miss Sober. Ekipaget fick bestämma i spets men det blev hårt i mål mot Only One Winner.

Nathalie Bloms häst avslutade vasst efter en sen lucka från vinnarhålet och med tanke på den form som Only One Winner visar för dagen bör han vinna lopp framöver.

Artikeltaggar

Carl Johan JepsonEskilstunaMarcus HultmanNathalie BlomTravV64

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.