Anna of the North - Som en efterfest i Dorne

Skivor
PUBLICERAD:

Om jag hade tillbringat mina dagar med att sälja på folk saker som de inte behöver, skulle jag slagit ner på Anna of the North som en hök och haffat alla hennes låtar.

Anna Lotterud har nämligen en säregen förmåga att få allt hon gör att låta som en dröm. Eller, sitt artistnamn till trots, kanske som en efterfest i Dorne? Det är liksom lojt men på ett otroligt behagligt sätt utan att alls vara trögt, och från början till slut guldskimrande.

Man vill kliva in i och vara med i det här sammanhanget till nästan vilket pris som helst. Det är verkligen inte alldeles enkelt att få den här typen av glad och uppsluppen pop att låta som dess avsändare är något slags auktoritet, men Anna lyckas med det. Tveklöst en av årets bästa.

Bästa låt: Leaning on myself

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.