Måns Zelmerlöw - Lite sång, lite dans, lite medikamenter

Skivor
PUBLICERAD:

Varje gång den där uppfattningen om Nobelpriset i litteratur som förödande för ett författarskap dyker upp, tänker jag på Eurovision Song Contest. Det måste vara fler artistkarriärer som abrupt bromsat in efter den segern än författare som trott sig aldrig kunna skriva igen? Nu har Måns Zelmerlöws karriär kanske inte abrupt bromsat in, och jag vet inte vilka förhoppningar inför framtiden Måns hyste efter sin vinst för drygt fyra år sedan. Klart är ju ändå att fanbasen utökades en aning efter segern och nog hade det varit konstigt att inte ta vara på det tillfället i ytterligare några år? Samtidigt tror jag att Måns innerst inne vet att han är en Lasse Berghagen. För att komma till sin rätt ska Mums-Mums pula med lite av varje. Lite sång, lite dans, lite medikamenter. Måns Zelmerlöw ska vara en diverseunderhållare snarare än sångare. Om inte annat pekar de bleka låtarna på det.

Bästa låt: Careless

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.