Hoppa till huvudinnehållet

(MP) - vad kommer era barnbarn att säga?

Publicerad:
Insändarskribenten ifrågasätter Miljöpartiets inställning till den planerade Muminparken. Foto: Mikael Lindblom

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Jag trodde inte att det var sant det jag läste i tidningen. För att få sanningshalten bekräftad ringde jag upp Monica Bubholz (kommunalråd för Miljöpartiet i Karlstad). Hon sa att det är sant det som står i tidningen.

Under tisdagskvällen hade Miljöpartiet i Karlstad sagt att man kunde tänka sig två olika stängselavdelningar i Muminparken?

Badviken vid motionscentralen är tänkt att ingå i Muminparken. Kring badviken skulle det byggas ett stängsel. Till den delen skulle Skutbergets badande besökare få gå in gratis.

De som betalar entréavgift till Muminparken får tillgång till två stängselområden. En Muminpark, uppdelad på två stängselområden? Badande och besökande till Muminparken inom ett mindre stängselområde.

Hur tänker Miljöpartiet?

När jag skriver detta sitter jag och ser ut över badviken och Kattfjorden. Att man överhuvudtaget kan tänka sig förstöra detta fina område som är skapat under Anders Forsells ledning. Var är framtidstankarna? Behöver vi Karlstadsbor en Muminpark? Vill vi Karlstadsbor ha en Muminpark?

Invektiven över Miljöpartiets agerande i Skutbersgfrågan är oändliga. Finns det inga miljöpartister kvar inom Miljöpartiet i Karlstad? Vilket avtryck vill ni göra? Vad kommer era barn och barnbarn säga om ert agerande?

Vän av Karlstad.

Jörgen Lenz

Artikeltaggar

InsändareJörgen LenzMiljöpartietMuminlandetSkutberget