Moto Boy - Inget Bryant-lyft

Skivor
PUBLICERAD:

Ibland kan ett byte av uttryckssätt utgöra hela skillnaden. I andra fall spelar det betydligt mindre roll. För Moto Boy – i passet Oskar Humlebo – blir hans första fullängdare på svenska inget Miriam Bryant-lyft.

Moto Boys tidigare skivor har innehållit en direkt och bitterljuv retorik som funkat bra på engelska, men de här svenska texterna hade behövt lite mer av en grundlig bearbetning. Jag får intrycket av att de ursprungligen skrivits på engelska och därefter har översatts?

Det avslutande titelspåret står ut som något alldeles extra och gästas dessutom av Mia Skäringer. Visst låter det som ett genidrag? Det är det också, men hon hörs inte så bra.

Bästa låt: Stökigt hjärta

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.