Micke: Jag ska bara testa i BIK Karlskoga

Ishockey
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Micke Johansson dementerar att han skrivit på för BIK Karlskoga. "Jag ska bara dit och testa förutsättningslöst på torsdag".
Foto: Stig Kenne / TT

Micke Johansson,34, ryktades vara klar för BIK Karlskoga.

– Helt fel info. Så är det inte alls. Jag ska bara åka dit på torsdag och köra en träning förutsättningslöst. Jag har kört med Forshaga från och till en månad. Det kändes bra. Nu vill jag testa ett steg till. Jag stänger inte SHL-dörren. Jag vill spela så högt som möjligt, säger Arvikas store hockeyson.

Micke tvingades avbryta förra säsongen i schweiziska SCL Tigers i förtid, för att höftopereras för tredje gången.

– Det har känts bra när jag testade i Forshaga senaste månaden. Nu var det dags att testa ett snäpp högre och förhoppningsvis håller det. Forshaga var jätteschyssta som lät mig träna där. Samma med BIK Karlskoga. Jag har haft ett jättebra snack med Thomas Fröberg.

Tre SM-guld

Micke avslutade karriären i FBK 2016. Han har därefter spelat i Brynäs och de senaste två åren i Schweiz. Först med Magnus Nygren i Davos och sedan i SCL Tigers.

Micke spelade nio säsonger i FBK och vann tre SM-guld.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.