Hoppa till huvudinnehållet

Produktion- och låtskrivarhelg för kvinnor, ickebinära och transpersoner

Publicerad:
Musikproduktion är en av sakerna som inspirationshelgen fokuserar på.
Musikproduktion är en av sakerna som inspirationshelgen fokuserar på. Foto: Per Larsson / TT

Nätverket Musikgäris i Värmland startades förra året och har 300 medlemmar. Nu arrangeras en inspirationshelg för medlemmarna.

Föreningen Musikgäris vänder sig till tjejer, kvinnor, ickebinära och transpersoner som vill arbeta med musik. Under helgen den 27-29 september anordnas en inspirationsträff med fokus på låtskrivande och musikproduktion på Gjuteriet i Karlstad. Medverkar gör bland andra musikerna Stina Svensson och Linnea Jansson.

– Vi ser fram emot att se hur dessa deltagare kan inspirera varandra samtidigt som de lär sig grunder inom musikproduktion, ljudlära, mixning och låtskrivning. Förhoppningsvis träffar de nya människor att samarbeta med i framtiden, säger Ia Öberg som är musikhandläggare på Studiefrämjandet i Karlstad och initiativtagare till Musikgäris.

Artikeltaggar

HBTQIKarlstadMusikMusikgärisNöje/KulturNyheterStudiefrämjandet

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.