Disney ser dig!

Signerat
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Riktad reklam.
Foto: John Raoux/AP

Ibland känner man sig avlyssnad. Häromdagen tittade jag på några Youtube-klipp om Disneys nöjesparker och att de har vikande besökssiffror, särskilt i de nya parkerna med Star Wars-tema. Jag läste inga artiklar, klickade inte på några länkar eller så, men så plötsligt dök det upp sponsrade artiklar i mitt Facebook-flöde om jag inte skulle ta och besöka Disney World eller Disneyland. Ingen direkt annons vid sidan om utan direkt i flödet alltså. Annars brukar man ju få annonser om man varit inne på någon näthandlares sida, men jag hade bara varit på Youtube och kollat några klipp. Musse Pigg hör och ser dig!

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.