Brett utbud på Kulturnatten

Nöje/Kultur
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Cecilie och Christer Nerfont bjuder in till Wermlandsoperan under Kulturnatten. En av många programpunkter under årets Kulturnatt i Karlstad.
Foto: Mikael Lindblom
Nu stundar den årliga traditionen med Kulturnatt i Karlstad. På fredag den 20 september inleds programmet vid 17 och pågår fram till midnatt.

Dansparad, eldshow, konst, gospel och körmusik. Det är några av ingredienserna som bjuds under årets Kulturnatt som arrangeras för sjuttonde året.

Bakom de många programpunkterna står kulturutövare, institutioner och föreningar och bland de platser som står värd för programpunkterna finns Museiparken, Bibliotekshuset, UNO, Värmlands museum, Wermland Opera, Brigadmuseum, Värmlandsteatern, Galleri Lars Hjelm, Galleri Bergman, Gjuteriet och Konstfrämjandet Värmland.

Det är fritt inträde på arrangemangen och listan med hela programmet hittar du här. På lördagen arrangeras Kulturknatta för de minsta, mellan kl 10 och 16. Det programmet hittar du här.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.