Edane/Årjäng: Träd föll över vägar

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Arkivbild.
Träd uppges ha fallit över väg 677 strax öster om Edane sent på lördagskvällen.

Trafikverket meddelade att räddningstjänst skickats till platsen, vid Fageråsen, och satte prognosen för när det kunde vara fri väg igen igen till klockan 00.55.

Så länge ska det dock inte ha dröjt.

Men strax före klockan 01.30 kom även larm om att träd fallit över väg 506 sydväst om Årjäng. Hela vägbanan ska ha täckts vid Ängkasen och räddningstjänst skickades dit. Prognosen för hur länge arbetet skulle vara sattes till klockan 02.20.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.