Passa på innan B-dagen

Signerat
PUBLICERAD:
Snart dyrare.
Foto: Mark Lennihan/AP

I veckan var det dags igen. En rejäl laddning från amazon.co.uk anlände. Eftersom osäkerheterna kring Brexit är så stora. Om, eller snarare när, det brittiska utträdet ur EU kommer att ske så det bäst att ta det säkra för det osäkra och passa på att handla lite från Storbritannien innan det blir dyrare med moms och tullpålägg.

Flera vänner och bekanta har sagt att de inte tänkt på det, men det är kanske dags nu när det snart är B-dagen den 31 oktober. Själv lär jag lägga åtminstone en beställning till för att beta av min digra önskelista, för säkerhets skull. Att näthandla från Storbritannien blir dyrt i framtiden.

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.