Värmländska artister hjälper Karlstads hemlösa

Musik
PUBLICERAD:
Värmländska artister, bland andra Göran Samuelsson, sluter upp för att hjälpa.
Foto: Carl Edlom
Göran Samuelsson, Pärra Eriksson från Möra-Per och Hebbe Sisters är några av artisterna som medverkar på välgörenhetskonserten för Karlstads hemlösa den 26 oktober.

Konferencier för kvällen är Bengt Alsterlind medverkar gör också Rolf Carlsson, Göran Bryntesson, Karlstads kammarkör, Anders Jonsson, Wermlandica och Leif Nahnfeldt. Dessutom utlovas en hemlig artist. Konserten hålls i Karlstads domkyrka och inträdet är fritt, besökare får bidra efter förmåga.

Det är nätverket Vintervärme som ligger bakom konserten tillsammans med bland andra Svenska kyrkan.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.