Den värmländska vildmarken visas upp

Turism
PUBLICERAD:
Flera turistaktörer i Värmland står under nästa vecka som värd för två resor i samband med den årliga kongressen Adventure Travel World Summit (ATWS) med fokus på hållbar, global naturturism.

Resorna ingår i utbudet av totalt 23 så kallade visningsresor som arrangeras över hela Sverige den 16-19 september. Konferensen ATWS är ett initiativ från den internationella organisationen Adventure Travel Trade Association (ATTA) med över 1 000 medlemmar runt om i världen. Syftet är bland annat att främja partnerskap och bygga relationer inom äventyrsturism.

I år står Sverige och Göteborg som värd och Värmland bidrar med två resor. Deltagarna får möjligheten att besöka Långbergets sporthotell, samt paddla i den värmländska naturen.

Det är Visit Värmland som i samarbete med Långbergets Sporthotell, Vildmark i Värmland, Backwater Outdoor Experiences och Naturbyn researrangörer som anordnar visningsresorna.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.